Autobedrijf Stienen Someren B.V. Boerenkamplaan 21 5712 AA Someren Tel: 0493 493 111
  • Banner1
  • Banner1a
  • Banner1b
  • Banner1c
  • Banner2
  • Banner4

Berging

Historie

In 1976 is autobedrijf Stienen Someren gestart met het uitvoeren van takel- en bergingswerkzaamheden in de omgeving van Someren. Al snel bleek er een behoefte te aan bedrijven die gespecialiseerd zijn in het snel en adequaat bergen van defect geraakte lichte en zware voertuigen. Onder leiding van Wil Stienen is met takel- en bergingsbedrijf stienen b.v. op deze groeiende behoefte ingesprongen.

 

Heden

Als gecertificeerd bergingsbedrijf kan takel- en bergingsbedrijf Stienen b.v haar opdrachtgevers een, door gecertificeerd en getraind personeel, vakkundig uitgevoerde berging en professionele afwikkeling garanderen. Thans beschikt takel- en bergingsbedrijf Stienen b.v. over een uitgebreide vloot moderne bergingsvoertuigen en transporteurs met allen hun specifieke eigenschappen waarmee elke bergingsklus geklaard kan worden. Zie ook de materieelpagina.

 

Werkomgeving

Elk bergingsbedrijf opereert in een vastgesteld verzorgingsgebied. Dit vaste verzorgingsgebied van takel- en bergingsbedrijf Stienen b.v. bevat de gemeenten Someren en Asten met bijbehorende invalswegen en een deel van een van de drukste autosnelwegen van Nederland, de A67. Voor de berging van vrachtwagens, touringcars en autobussen wordt een beroep op ons gedaan uit de gehele regio Zuidoost Brabant en Noord Limburg.

 

Incident Management

Door de toegenomen drukte op de wegen is het belangrijk de doorstroming op de auto(snel-)wegen opgang te houden. Onder het gezag van het Incident Management worden bij calamiteiten op deze wegen tegelijk met de andere hulpverleners zoals politie en ambulance ook direct een berger naar de plaats van het ongeval gestuurd. Deze heeft daar als primaire taak om de rijbanen zo snel mogelijk vrij te maken. Zo nodig zal de berger de plaats van het ongeval eerst beveiligen en in afwachting van de overige hulpverleners eerste hulp te verlenen.
Wist U: dat de transportkosten bij ongeval of schade door de meeste verzekeringen vergoed worden, u betaald dus niets.

 

Verkoop

Stienenbedrijven verkoopt ook bergingsvoertuigen in binnen en buiteland.

 

Opdrachtgevers

De vele bergingsverzoeken en opdrachten die takel- en bergingsbedrijf Stienen b.v te verwerken krijgt komen veelal binnen via de diverse verzekeraars hulporganisaties. Maar ook kunnen wij vele overheidsdiensten, leasemaatschappijen, en andere hulporganisaties zoals de ANWB / Wegenwacht tot onze vaste klantenkring rekenen.